Carte Universitara
prima pagina   |   Cos Cumparaturi cos cumparaturi   |   contact   |   ajutor
 
 
 
 
Romana romana   |    English english
 
Despre noi                      Autori                      Edituri                      Universitati                      Parteneriat
 
 
Domenii
 
Arhitectura si urbanism
Arte
Automatica
Biologie
Biotehnologii
Chimie si inginerie chimica
Ecologie
Educatie fizica si sport
Fizica
Geografie
Geologie si geofizica
Geopolitica
Informatica
Inginerie civila
Inginerie electrica
Inginerie electronica
Inginerie industriala si transporturi
Inginerie mecanica
Matematica
Medicina
Stiinta materialelor
Stiinta si ingineria alimentelor
Stiinte agrosilvice
Stiinte economice
Stiinte sociale
Stiinte umaniste
Stiinte zooveterinare
 
 
Cautare
 
Carte:
Cautare avansata
 
 
Abonare newsletter
 
Nume:
E-mail:
 
 
BookViewer

Ce este BookViewer?
Cea mai noua metoda de a avea cartile dorite in format electronic pe calculatorul dumneavoastra. Cea mai noua metoda de a avea o intreaga biblioteca pe calculator. Puteti avea orice carte doar printr-un download, puteti incepe sa cititi o carte in doar cateva momente si puteti cauta cuvinte cheie care va intereseaza in intreaga carte.

Cum citesc o carte cu BookViewer?
Downloadati aplicatia BookViewer (suportata pe sistem de operare Windows) si dupa cumpararea unei carti in format electronic, downloadati fisierul cu continul cartii. Deschideti cartea cu ajutorul aplicatiei BookViewer, activati cartea dumneavoastra si puteti incepe sa cititi.
Respectind legislatia privind drepturile de autor si practica internationala, aplicatia BookViewer nu permite printarea continutului cartilor vizualizate, dar ofera o calitate ireprosabila a acestora, precum si posibilitatea de cautare rapida in continutul cartilor.

De ce sa am cont BookViewer?
Pentru un acces mai rapid si mai simplu oricand la cartile deja comandate de dumneavoastra in format electronic sau cartile pe care urmeaza sa le comandati, o evidenta a acestora incluzand cheile de activare pentru cartile dumneavoastra disponibile in orice moment si alte optiuni utile.

BookViewer pentru edituri
BookViewer este cel mai nou concept de a vinde cartile editurii dumneavoastra si de a le oferi acces la ele clientilor dumneavoastra in cel mai scurt timp.
Aceasta este cea mai sigura metoda de a vinde cartile editurii dumneavoastra in format electronic si de a asigura securitatea pentru continutul cartilor dumneavoastra. Aveti control 24/7 asupra cartilor citite prin BookViewer si rapoarte privind vanzarile si activarile cartilor dumneavoastra comercializate in format electronic si citite prin BookViewer.
Aplicatia BookViewer poate fi integrata cu orice metoda de plata online, facilitand astfel un acces rapid al clientilor la carti.
Click aici pentru a ne contacta si a cere o demonstratie in timp real pentru BookViewer.

Carti in format electronic
Autentificare in contul BookViewer
Creare cont BookViewer
Download BookViewer
Deschide pliant BookViewer pentru edituri
 
 
 
Copyright © Matrix Rom 2018, CUI: 3344203, Reg.Com.: J40/4335/1993 Termeni si conditii  |  ANPC  |  Contact
Powered by
Matrix Rom