Carte Universitara
prima pagina   |   Cos Cumparaturi cos cumparaturi   |   contact   |   ajutor
 
 
 
 
Romana romana   |    English english
 
Despre noi                      Autori                      Edituri                      Universitati                      Parteneriat
 
 
Domenii
 
Arhitectura si urbanism
Arte
Automatica
Biologie
Biotehnologii
Chimie si inginerie chimica
Ecologie
Educatie fizica si sport
Fizica
Geografie
Geologie si geofizica
Geopolitica
Informatica
Inginerie civila
Inginerie electrica
Inginerie electronica
Inginerie industriala si transporturi
Inginerie mecanica
Matematica
Medicina
Stiinta materialelor
Stiinta si ingineria alimentelor
Stiinte agrosilvice
Stiinte economice
Stiinte sociale
Stiinte umaniste
Stiinte zooveterinare
 
 
Cautare
 
Carte:
Cautare avansata
 
 
Abonare newsletter
 
Nume:
E-mail:
 
 
Ajutor
Vizualizare carti
Vizualizare informatii, descriere, cuprins privind o carte
Adaugare in cos
Cos de cumparaturi
Comanda
Parteneriate edituri


Vizualizare carti
Liste de carti pot fi vizualizate in functie de anumite criterii. Cartile pot fii afisate in functie de un domeniu, in urma unei cautari in titlul cartilor sau a unei cautari avansate, in functie de editura, in functie de universitatea de provenienta a autorilor sau in prima pagina unde pot fi vizualizate recomandarile noastre, noutatile sau oferte speciale.
Prima pagina - pe prima pagina sunt afisate noutatile editoriale de pe carteuniversitara.ro, recomandarile noastre, oferte speciale si cele mai comandate carti pe carteuniversitara.ro. Dand click pe oricare carte, puteti sa vedeti detaliile cartii respective, detalii privind universitatea de provenienta a autorilor, editura etc.
Domeniu - in partea stanga, in orice pagina va aflati, aveti afisata lista de domenii pentru carti. Dand click pe oricare din acele domenii, puteti sa vizualizati cartile aferente domeniului dorit, avand apoi posibilitatea sa vedeti detaliile fiecarei carti dand click pe butonul "Detalii" sau sa adaugati carti in cosul de cumparaturi dand click pe butonul "Adauga in cos".
Edituri - in meniul superior, dand click pe "Edituri", aveti posibilitatea in functie de litere cu care incepe numele editurii, sa vedeti toate cartile scoase la una din editurile inscrise pe carteuniversitara.ro. Dupa ce gasiti editura dorita, dati click pe numele edituri pentru a afisa cartile respectivei edituri. Puteti sa vedeti detaliile fiecarei carti dand click pe butonul "Detalii" sau sa adaugati carti in cosul de cumparaturi dand click pe butonul "Adauga in cos".
Universitati - in meniul superior, dand click pe "Universitati", puteti vedea universitatile de provenienta a autorilor in functie de litera cu care incepe numele universitatii sau in functie de oras. Dand click pe oricare universitate afisata, aveti posibilitatea sa vedeti lista completa de carti a caror autor/autori sunt de la universitatea selectata. Puteti sa vedeti detaliile fiecarei carti dand click pe butonul "Detalii" sau sa adaugati carti in cosul de cumparaturi dand click pe butonul "Adauga in cos".
Autori - in meniul superior, dand click pe "Autori", puteti afisa autorii in functie de prima litera a numelui autorului sau in urma unei cautari. Dand click pe autorul dorit, sunt afisate cartile a caror autor a fost selectat. Puteti sa vedeti detaliile fiecarei carti dand click pe butonul "Detalii" sau sa adaugati carti in cosul de cumparaturi dand click pe butonul "Adauga in cos".
Cautare - in orice moment, puteti introduce un cuvant sau un grup de litere in campul de cautare din partea stanga a paginii si vor fi afisate cartile in titlul carora s-a gasit cuvantul sau grupul de litere introdus. Puteti sa vedeti detaliile fiecarei carti dand click pe butonul "Detalii" sau sa adaugati carti in cosul de cumparaturi dand click pe butonul "Adauga in cos".
Cautare avasanta - daca in urma unei cautari care nu a intors rezultatele scontate sau in orice moment doriti o cautare avasata, puteti sa dati click pe "Cautare avansata" care se afla sub casuta de "Cautare" din partea stanga a paginii si introducand cat mai multe detalii pentru cautarea dumneavoastra, puteti sa filtrati rezultatele intoarse de o cautare. Puteti sa vedeti detaliile fiecarei carti rezultate la cautare dand click pe butonul "Detalii" sau sa adaugati carti in cosul de cumparaturi dand click pe butonul "Adauga in cos".

Vizualizare informatii, descriere, cuprins privind o carte
Daca doriti sa vedeti informatii detaliate privind o carte, informatii privind autorii, editura, universitatea/universitatiile de provenienta a autorului/autorilor, pret sau descrierea si cuprinsul respectivei carti, puteti sa dati click pe orice carte afisata in prima pagina sau puteti sa dati click pe butonul "Detalii" la orice carte afisata intr-o lista de carti ca urmare a selectarii unui domeniu, unei universitati, unei edituri etc.

Adaugare in cos
O carte poate sa fie adaugata in cosul de cumparaturi apasand pe butonul "Adauga in cos" din pagina de delatii a unei carti sau dintr-o pagina in care sunt listate carti cum este pagina pentru un domeniu, o universitate, un autor, o editura, o cautare etc.
Dupa apasarea butonului "Adaugare in cos" sunteti redirectionat in cosul dumneavoastra de cumparaturi unde cartea respectiva este prezentata la sfarsitul cosului de cumparaturi in cazul in care aveti mai multe carti in cos, avand din oficiu numarul de exemplare egal cu 1.
Mai jos este prezentat cum functioneaza cosul de cumparaturi

Cos de cumparaturi
Modificarea numarului de exemplare - toate cartile din oficiu sunt adaugate cu un exemplar, apoi avand posibilitatea sa modificati numarul de exemplare dand click pe "sageata sus", respectiv "sageata jos".
Pret unitar, pret total, total - in dreptul fiecarei carti este prezentat pretul unitar, respectiv pretul total inclusiv TVA, iar in josul cosului de cumparaturi este prezentata suma totala a tuturor cartilor din cosul de cumparaturi.
Stergere carte din cosul de cumparaturi - orice carte se poate sterge complet din cosul de cumparaturi apasand pe "sageata jos" atunci cand este un exemplar in cosul de cumparaturi pentru cartea respectiva sau apasand pe butonul "sterge" din dreapta fiecarei carti.
Golire cos de cumparaturi - pentru golirea cosului, puteti sa stergeti fiecare carte din cosul dumneavoastra de cumparaturi pe rand sau apasand butonul "Golire cos", puteti sa stergeti toate cartile din cosul dumneavoastra de cumparaturi
Continuare si adaugare carti in cosul de cumparaturi - dupa ce adaugati o carte in cosul de cumparaturi, puteti continua navigarea pe carteuniversitara.ro in cautarea altor carti interesante si adaugarea lor in cosul dumneavoastra de cumparaturi dand click pe butonul "Continua cumparaturi"
Finalizare comanda - daca ati terminat cumparaturile si nu mai doriti sa adaugati carti in cosul de cumparaturi, dati click pe butonul "Pasul urmator comanda" si completati datele de facturare si adresa de livrare daca nu este aceeasi cu cea de facturare

Comanda
Dupa adaugarea tuturor cartilor in cosul de cumparaturi, pasul urmator inseamna completarea datelor de factura de a celor de contact daca acestea sunt altele decat cele de facturare. Orice comanda poate fii facuta atat pe persoana fizica, dar si pe persoana juridica.
Atat la persoanele fizice, cat si la persoanele juridice, pentru intocmirea facturii si pentru expedierea comenzii trebuie sa completati toate datele obligatorii.
Metode de plata - contravaloarea comenzii poate fi achitata atat ramburs, in momentul primirii coletului de la firma de curierat rapid sau in momentul ridicarii coletului de la Posta Romana sau poate fi achitata prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme emise de catre echipa carteuniversitara.ro, comanda urmand a fi livrata in momentul in care banii intra in contul nostru sau clientul face dovada platii contravalorii comenzii. Factura proforma se elibereaza doar in momentul in care carteuniversitara.ro intra in posesia cartilor comandate de la editurile partenere.
Metode de livrare - comanda poate sa fie livrata atat prin curier rapid, cat si prin intermediul Postei Romane. In ambele cazuri cheltuielile de expeditie sunt suportate de catre client (destinatar). Durata de primire a unei comenzi din momentul in care cartile din comanda au ajuns la sediul carteuniversitara.ro in cazul optarii pentru curier rapid este de 1-2 zile lucratoare, iar in cazul optarii pentru Posta Romana este de 5-7 zile lucratoare.

Parteneriate edituri
Daca sunteti o editura care are in portofoliu carti universitare, puteti sa inscrieti editura dumneavoastra si cartile dumneavoastra in site-ul carteuniversitara.ro.
Pentru a stabili un prim contact, urmand apoi sa primiti un email cu confirmarea contului dumneavoastra, dati click in meniul superior pe "Parteneriat" si completati toate campurile necesare. O sa primiti un email in cel mai scurt timp dupa trimiterea cererii de parteneriat.
 
 
 
Copyright © Matrix Rom 2018, CUI: 3344203, Reg.Com.: J40/4335/1993 Termeni si conditii  |  ANPC  |  Contact
Powered by
Matrix Rom