Carte Universitara
prima pagina   |   Cos Cumparaturi cos cumparaturi   |   contact   |   ajutor
 
 
 
 
Romana romana   |    English english
 
Despre noi                      Autori                      Edituri                      Universitati                      Parteneriat
 
 
Domenii
 
Arhitectura si urbanism
Arte
Automatica
Biologie
Biotehnologii
Chimie si inginerie chimica
Ecologie
Educatie fizica si sport
Fizica
Geografie
Geologie si geofizica
Geopolitica
Informatica
Inginerie civila
Inginerie electrica
Inginerie electronica
Inginerie industriala si transporturi
Inginerie mecanica
Matematica
Medicina
Stiinta materialelor
Stiinta si ingineria alimentelor
Stiinte agrosilvice
Stiinte economice
Stiinte sociale
Stiinte umaniste
Stiinte zooveterinare
 
 
Cautare
 
Carte:
Cautare avansata
 
 
Abonare newsletter
 
Nume:
E-mail:
 
 
Termeni si conditii
Termeni de utilizare
1. Acceptarea termenilor de utilizare si modificari
De fiecare data cand utilizati sau accesati acest web site, sunteti de acord sa respectati acesti "Termeni de utilizare" pe care ne rezervam dreptul de a-i modifica cu sau fara notificare. In plus, daca folositi un serviciu particular al acestui web site sau accesat prin intermediul acestui web site, trebuie sa respectati regulile aplicate acestor servicii ce vor fi incorporate prin referinta in "Termenii de utilizare". Va rugam sa cititi si "Politica de confidentialitate" a site-ului care este in continuare acestor "Termeni de utilizare".
2. Servicul de editare al site-ului
Acest web site si serviciile oferite de sau prin intermediul acestui web site sunt furnizate pe baza unor reguli. Sunteti de accord ca echipa carteuniversitara.ro sa isi rezerva dreptul de a modifica sau a intrerupe furnizarea acestui site si a serviciilor sale si de a elimina datele pe care le furnizeaza temporar sau permanent, in orice moment, fara notificare prealabila si fara nici o raspundere fata de dumneavoastra. Echipa carteuniversitara.ro nu va fi responsabila pentru actualitatea sau inlaturarea informatiilor care sunt, incapacitatea de a stoca informatii sau inexactitatea informatiilor.
3. Responsabilitatile si Obligatiile inregistrarii dumneavoastra
Pentru a utiliza acest web site sau anumite parti din el, vi se poate cere sa va inregistrati cu un cont de utilizator, in acest caz sunteti de acord sa furnizati informatii veridice la cerere. Prin inregistrarea unui cont de utilizator, acceptati in mod explicit "Termenii de utilizare" ai site-ului, inclusiv orice modificari facute de catre editorul site-ul care sunt publicate aici.
4. Politica de confidentilitate
Datele de inregistrare si alte informatii de identificare personale pe care site-ul le poate colecta sunt conditionate de regulile impuse prin "Politica de confidentilitate".
5. Conduita dumneavoastra
Sunteti de acord ca toate informatiile si datele de orice fel, indiferent daca reprezinta text, software, cod, muzica sau sunet, fotografii sau grafica, video sau alte materiale ("Continut"), puse la dispozitie public sau privat, vor fi sub responsabilitatea exclusiva a persoanei care furnizeaza acest continut sau a persoanei al carei cont de utilizator este folosit. Echipa carteuniversitara.ro nu va fi responsabila in nici un fel pentru continutul postat de catre editurile partenere pe acest web site, nici pentru orice erori sau omisiuni.
Prin utilizarea acestui web site sau a oricarui serviciu oferit, sunteti de accord in mod explicit ca:
(a) nu veti furniza nici un continut sau comportament ce poate fi interpretat in orice fel ca fiind: ilegal, amenintator, daunator, abuziv, hartuire, urmarire, defaimator, calomnios, vulgar, obscen, ofensator, criticabil, conceput pentru a interfera sau perturba functionarea acestui web site sau a oricarui alt serviciu prestat, infectarea cu un virus sau cu alte programe distructive sau vatamatoare dand nastere la raspundere civila sau penala sau in incalcarea unui drept aplicabil la nivel local, national sau international;
(b) nu veti juca rolul sau reprezenta eronat asocierea dumneavoastra cu orice persoana sau entitate si nu veti falsifica sau incerca sa ascundeti sau sa reprezentati eronat originea oricarui continut furnizat de catre dumneavoastra; (c) nu veti colecta sau culege informatii despre alti utilizatori; (d) nu veti furniza sau nu veti utiliza acest web site pentru a furniza orice continut sau serviciu in scop commercial sau in orice alt mod ce implica junk mail, spam, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de publicitate neautorizata sau comerciala si nu veti utiliza acest web site pentru a promova sau pentru a opera orice serviciu sau continut fara a avea in prealabil acordul scris al echipei carteuniversitara.ro; (e) nu veti furniza nici un continut ce poate cauza raspunderea civila sau penala a echipe carteuniversitara.ro sau care paote constitui o violare a oricarei legi locale, nationale sau international inclusiv, dar nelimitandu-se la legi referitoare la drepturile de autor, marci comerciale, brevete, sau secretele comerciale.
6. Depunerea continutului pe acest web site
Prin furnizarea oricarui continut pe acest web site:
(a) sunteti de acord sa permiteti la nivel mondial, perpetuu si non exclusiv dreptul si licenta detinatorului site-ului (inclusive orice drepturi morale sau alte drepturi necesare) de a utiliza, afisa, reproduce, publica, distribui, efectua, promova, arhiva, traduce si de a crea lucrari derivate si complicatii partial sau integral. O astfel de licenta se va aplica cu privire la orice forma, mass-media, tehnologie deja cunoscute la momentul furnizarii sau dezvoltarii ulterioare;
(b) recunoasteti si sunteti de acord cu faptul ca echipa carteuniversitara.ro va avea dreptul (dar nu si obligatia), asupra refuzarii publicarii, eliminarii sau blocarii accesului oricarui continut pe care il furnizati in orice moment sau pentru orice motiv, cu sau fara notificare.
7. Serviciile terta parte
Marfurile si serviciile tertelor parti, pot fi promovate si/sau facute disponibile pe sau prin intermediul acestui web site. Declaratiile facute in ceea ce priveste produsele si serviciile furnizate de terte parti vor fi guvernate de politici si reprezentari efectuate de aceste terta parti. Echipa carteuniversitara.ro nu va fi in nici un fel raspunzatoare sau responsabila pentru oricare din relatiile dumneavoastra sau interactiunea cu aceste terte parti.
8. Acordarea de despagubiri
Sunteti de acord sa exonerati detinatorul site-ului si reprezentantii acestuia, filiale, parti afiliate, directorii, angajatii, agentii, contractorii independenti, agentii de publicitate, parteneri, precum si co-branderi, de la orice pretentie sau cerere, inclusiv taxele legale rezonabile, care pot fi depuse de orice terta parte, ce decurg din conduita dumneavoastra sau au legatura cu acest web site sau serviciu, cu continutul furnizat de dumneavoastra, cu incalcarea de catre dvs. a acestor "Termeni de utilizare" sau orice alta incalcare a drepturilor de o alta persoana.
9. Nerecunoasterea garantiilor
Intelegeti si sunteti de acord ca utilizarea acestui site web si a oricaror servicii sau continut furnizat ("Serviciul") este pe riscul dumneavoastra. Serviciile si continutul sunt furnizate "ca atare".
Echipa carteuniversitara.ro nu garanteaza, explicit sau implicit, faptul ca orice parte a serviciului va fi neintrerupta, fara erori, rapida, sigura, exacta, fiabila, sau de orice calitate si nici nu este garantat fie implicit, fie in mod expres ca orice continut este in siguranta in orice fel pentru download. Intelegeti si sunteti de acord ca nici echipa carteuniversitara.ro si nici orice alt partener al carteuniversitara.ro nu ofera consiliere profesionala de orice fel si ca orice sfaturi sau alte informatii obtinute prin acest web site pot fi utilizate numai pe propriul risc si ca echipa carteuniversitara.ro nu va fi trasa la raspundere in vreun fel.
Unele jurisdictii nu pot permite conditiile legale ale garantiilor implicite, iar anumite declaratii din clauza de mai sus nu vi se pot aplica in ceea ce priveste garantiile implicite; cu toate acestea, celelalte conditii raman in vigoare.
10. Limitarea raspunderii
In mod expres, intelegeti si sunteti de acord ca echipa carteuniversitara.ro nu va fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale, incidente, subsecvente sau exemplare. Acestea includ, dar nu se limiteaza la daunele pentru pierderea profitului, fondul comercial, date sau alte pierderi intangibile (chiar daca detinatorul site-ului a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune), rezultata din (i) utilizarea de servicii sau incapacitatea de utilizare a serviciilor, (ii) costul de obtinere a bunurilor inlocuite si / sau servicii care rezulta din orice tranzactie efectuate prin intermediul acestui site web, (iii) accesul neautorizat la sau modificarea datelor transmise de dumneavoastra, (iv) declaratii ale oricarui alt tert sau comportamentul oricarui alt tert cu privire la utilizarea site-ului carteuniversitara.ro sau a serviciilor de pe acest site sau (v) orice alte chestiuni rezultate din utilizarea site-ului carteuniversitara.ro si a serviciilor de pe acest site. In unele jurisdictii, nu este permisa limitarea raspunderii si, prin urmare, o astfel de limitare nu se poate aplica in cazul dumneavoastra.
11. Rezervarea drepturilor
Echipa carteuniversitara.ro isi rezerva toate drepturile editorului site-ului, inclusiv dar nelimitandu-se la orice sau toate drepturile de autor, marci comerciale, patente, secrete comerciale, precum si orice alt drept de proprietate pe care editorul site-ului il poate avea, continutul sau, a serviciilor pe care le poate furniza. Utilizarea drepturilor editorul site-ului si a proprietatii necesita acordul scris in prealabil a detinatorului site-ului carteuniversitara.ro. Prin realizarea de servicii disponibile pentru dumneavoastra, detinatorul site-ului nu va ofera nici o licenta sau drepturi implicite sau explicite si nu veti avea nici un drept de a utiliza acest site web sau serviciile furnizate in scop comercial, fara acordul scris in prealabil al detinatorului site-ului carteuniversitara.ro.
12. Notificare a incalcarii dreptului de autor
Daca credeti ca proprietatea dumneavoastra a fost folosita in orice mod care ar putea fi considerat o incalcarea a drepturilor de autor sau de violare a drepturilor de proprietate intelectuala, administratorul site-ului poate fi contactat prin email la adresa webmaster@carteuniversitara.ro sau prin orice alte date de contact afisate pe site-ul carteuniversitara.ro in sectiunea "Contact".
13. Informatii privind comenzile
(i) Preturile afisate pe site-ul carteuniversitara.ro nu includ taxele de expeditie, iar acestea sunt introduse in pretul cartilor comandate in momentul intocmirii facturii aferente comenzii dumneavoastra.
(ii) Echipa carteuniversitara.ro nu se face raspunzatoare pentru lipsa din stoc de la editurile partenere a unor produse prezentate pe acest web site, iar comenzile sunt onorate in functie de stocul disponibil la editurile partenere.
(iii) Orice comanda neonorata sau onorata partial din cauza lipsei unui/unor produs/produse din stocul editurilor partenere, ramane valabila urmand ca produsele nelivrate sa fie expediate ulterior, o data cu reinnoirea stocului editurilor partenere. Daca doriti anularea unor comenzi neonorate sau onorate partial, va rugam sa ne anuntati prin email la adresa vanzari@carteuniversitara.ro sau la orice alte date de contact afisate pe site-ul carteuniversitara.ro in sectiunea "Contact".
(iv) Echipa carteuniversitara.ro nu se face raspunzatoare pentru eventualele deteriorari ale produsele primite in urma unor comenzi, deteriorari cauzate de transportul produselor.
14. Aplicarea Legii
Sunteti de acord ca acesti "Termeni de utilizare" si orice alt litigiu care rezulta din utilizarea de catre dumneavoastra a acestui web site sau a produselor sau serviciilor furnizate vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legile locale aplicabile la domiciliul detinatorului site-ului carteuniversitara.ro, in pofida oricaror diferente intre legislatia aplicabila si legislatia in vigoare la locatia dumneavoastra. Prin inregistrarea pentru un cont de utilizator pe acest web site sau prin folosirea acestui site web si serviciilor pe care le prevede, sunteti de acord ca aceasta competenta se acorda la instantele de judecata cu jurisdictie asupra domiciliului detinatorului site-ului si ca orice disputa va fi rezolvata de instantele judecatoresti daca nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila.
15. Informatii diverse
(i) In cazul in care orice prevedere a acestor "Termeni de utilizare" se considera ca este in conflict cu legislatia de catre o instanta, cu jurisdictie asupra partilor, prevederea declarata va fi interpretata astfel incat sa reflecte intentiile originale ale partilor, in conformitate cu legislatia aplicabila, precum si restul acestor "Termeni de utilizare" vor ramane valabili si aplicabili;
(ii) Lipsa oricarei parti de a-si afirma orice drept in temeiul acestor "Termeni de utilizare" nu va fi considerata o renuntare la acest drept a partii si dreptul respectiv va ramane in vigoare;
(iii) Sunteti de acord ca orice revendicare sau cauza in ceea ce priveste acest web site sau orice serviciu trebuie sa fie depus in termen de un (1) an dupa ce o astfel de plangere sau cauza au aparut sau cererea declarata poate fi pentru totdeauna prescrisa, fara a lua in considerare orice legislatie contrara;
(iv) detinatorul site-ului poate atribui drepturile de editor al site-ului si a obligatiilor in temeiul acestor "Termeni de utilizare"; in acest caz, detinatorul site-ul va fi exonerat de orice obligatie in continuare.

Politica de confidentialitate
Echipa carteuniversitara.ro ia serios dreptul la confidentialitate si vrea sa va simtiti confortabil folosind acest web site. Politica de confidentialitate se refera la informatii de identificare personala (denumite in continuare "date"), care pot fi colectate de si prin acest site. Va rugam de asemenea sa cititi "Termenii de utilizare" ai acestui site prezentati mai sus.
1. Colectarea datelor
Pentru efectuarea unei comenzi sau alte inregistrari pe acest site, va rugam sa furnizati datele obligatorii. Nu sunteti obligat sa furnizati alte informatii suplimentare daca nu doriti. Va rugam sa fiti constienti de faptul numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra de corespondenta, adresa e-mail pe care o furnizati, precum si orice alte informatii pe care le introduceti va pot face identificabil, si pot fi, eventual, afisate pe acest site web in mod intentionat (in functie de alegerile pe care le faceti in timpul procesului de inregistrare, sau, in functie de modul in care site-ul este configurat) sau neintentionat, (ulterior la includerea unui tert). Ca in cazul mai multor site-uri web, editorul site-ului poate primi in mod automat, de asemenea, informatii generale continute in fisierele log de server, cum ar fi adresa IP si cookie-uri.
2. Utilizarea datelor
Datele pot fi folosite pentru a personaliza si de a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizator pe acest site. Se vor face eforturi pentru a preveni expunerea datele dumneavoastra la dispozitia partilor terte cu exceptia cazului in care: (i) sunt furnizate in "Politica de confidentialitate", (ii) se obtine consimtamantul dumneavoastra, ca de exemplu atunci cand va alegeti sa optati pentru distribuirea datelor; (iii) un serviciu furnizat pe site-ul nostru necesita interactiunea cu un tert sau este furnizat de o terta parte, cum ar fi un furnizor de cerere de servicii; (iv) in conformitate cu actiunile in justitie sau cu aplicarea legii; (v) este constatat ca prin utilizarea dumneavoastra a acestui site incalcati politica detinatorului site-ului, termenii de utilizare sau alte reguli de utilizare sau daca se considera ca este necesar in mod rezonabil de catre echipa carteuniversitara.ro de a proteja drepturile juridice si/sau de proprietate ale detinatorului site-ului; sau (VI) acest site este cumparat de catre un tert, caz in care acel tert va fi capabil sa utilizeze datele in acelasi mod ca cel stabilit in aceasta politica. In cazul in care alegeti sa folositi link-uri afisate pe acest site pentru a vizita alte site-uri web, va sfatuim sa cititi politicile de confidentialitate publicate pe acele site-uri.
3. Cookie-urile si sesiunile
Ca multe alte site-uri web, acest site seteaza si foloseste cookie-uri si sesiuni pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizator - pentru a va aminti setarile personale, de exemplu. Reclamele pot fi afisate pe acest site web si, daca da, se pot stabili si cookie-uri de acces pe calculatorul dumneavoastra; cookie-urile sunt supuse politicii de confidentialitate a partilor care furnizeaza publicitate. Cu toate acestea, partile care furnizeaza publicitate nu au acces la cookie-urile sau sesiunile de pe acest site.
4. Editarea sau stergerea informatiilor din contul dumneavoastra
Vi se asigura dreptul de a edita informatiile stocate in contul dumneavoastra in timpul inregistrarii, prin vizitarea meniului contului dumneavoastra. La cererea dumneavoastra contul de utilizator poate fi sters; pentru aceasta operatiune va rugam sa contactati administratorul site-ului. Datele sau continutul datelor furnizate de dumneavoastra ce nu sunt stocate in contul de utilizator, precum articole publicate, pot continua sa ramana pe site la discretia editorului site-ului, chiar dupa stergerea contului dumneavoastra. Pentru mai multe informatii va rugam cititi "Termenii de utilizare".
5. Modificari in politica de confidentialitate
Din cand in cand pot fi facute modificari in politica de confidentialitate. Veti fi notificat asupra modificarilor substantiale ale acestei politici, fie prin postarea unui anunt vizibil pe site-ul nostru, fie printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail furnizata in setarile contului dumneavoastra de utilizator.
6. Lipsa garantiilor
In timp ce aceasta politica de confidentialitate seteaza standarde pentru mentinerea datelor, in acelasi timp vor fi depuse eforturi pentru a indeplini standardele mentionate anterior, insa echipa carteuniversitara.ro si detinatorul site-ului nu este in masura sa garanteze respectarea acestor standarde. In afara controlului pe care il are echipa carteuniversitara.ro ar putea exista factori care pot conduce la divulgarea datelor. Totodata, detinatorul site-ului nu ofera garantii in ceea ce priveste mentinerea sau nedivulgarea datelor.

Daca aveti orice intrebari referitoare la "Termenii de utilizare" sau la "Politica de confidentialitate" sau despre acest web site, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
 
 
 
Copyright © Matrix Rom 2018, CUI: 3344203, Reg.Com.: J40/4335/1993 Termeni si conditii  |  ANPC  |  Contact
Powered by
Matrix Rom